Inspirerende digital workplace solutions in de Econocom Experience Centers

2 inspirerende testomgevingen

Voor performante enterprise mobility met innovatieve digital workplace solutions zit u goed bij service provider Econocom. Als trusted advisor begeleiden we u stap voor stap bij uw digitale transitie. Van concept en implementatie tot en met full support achteraf.

Over de jaren heen hebben we een bijzondere expertise inzake digitale transformaties opgebouwd en ook talloze innovatieprojecten gerealiseerd. Samen met onze ecosysteem partners hebben we diverse toepassingen en scenario’s uit die eerder gerealiseerde business cases nagebouwd in 2 realistische experience rooms. In het Digital Healthcare Center demonstreren we het potentieel van digitale transformatie in de zorg, in het Digital Experience Center digital workplace solutions voor diverse andere sectoren.

In onze experience centers kan u ideeën en inspiratie opdoen voor uw innovatieproject en ook diverse digital workplace solutions in een realistische praktijksetting uittesten.

Digital Healthcare Center

In de levensechte zorgomgeving van ons Digital Healtcare Center kan u proefondervindelijk ervaren wat er allemaal mogelijk is qua digitale transformatie in de zorg. Een digitaal operatiekwartier met videoconferencing,  mobiele oplossingen voor homecare en Instant Messaging Healthcare apps bijvoorbeeld.

Digital Experience Center

In het Digital Experience Center staan realistische set-ups voor diverse toepassingen en scenario’s in andere sectoren klaar. In deze demonstratieruimte kan u verschillende digital workplace solutions zoals augmented en mixed reality, Internet of Things (IoT) en data as a service uittesten.

digit&al experience center 2
digital experience center

Wat er te ontdekken en te beleven valt?

 • New Way of Working (NWOW)
  Laat u inspireren door concrete business cases om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met digital workplace solutions in uw bedrijf.
 • Augmented reality
  Hoe vlot uw field medewerkers met uw backoffice of trainers kunnen communiceren via een intelligente AR-bril? Doe zelf de test!
 • Mixed reality
  Zet een HD-bril op uw neus en ga op verkenning in de mixed reality bestaande uit de reële wereld en virtuele of holografische elementen.
 • Digital Healthcare
  Ontdek hoe u een e-learning programma voor verpleegkundigen kan opzetten of afdelingen efficiënter laat communiceren via instant messaging.
 • Internet of Things
  Verzamelde data omzetten in concrete actie? Met machine learning en visualisatie van kerncijfers kan het sneller dan u denkt.

“In onze experience centers draait het niet om de technologieën op zich. We tonen de mogelijke toepassingen, nieuwe manieren van samenwerken en data management vanuit een praktijkgericht perspectief om aan te tonen hoe onze innovatieve digital workplace solutions de productiviteit bevorderen.”

Bruno Ronsse, Country Manager Econocom BeLux”

Let’s co-create!

Onze Experience Centers zijn niet alleen een testruimte, maar ook een inspirerende plek voor co-creatie. Samen met diverse partners uit het Econocom ecosysteem brainstormen we over uw digitaal project in deze stimulerende omgeving. Met fysieke aanwezigheid van de actoren of in een virtuele vergadering met mixed reality.

Komt u op bezoek?

U bent van harte welkom om onze experience centers in Zaventem te bezoeken. Maakt u aub wel een afspraak zodat we voldoende tijd voor een woordje uitleg of een groepsrondleiding voor uw bedrijfsbezoek kunnen voorzien?

CONTACTEER ONS

+3227908111