Waarom samenwerken met digital service provider Econocom?

1 partner, 1 totaaloplossing

Met Econocom heeft u één aanspreekpunt voor uw digitale en mobiele transformatieplannen én een partner met uitzonderlijke expertise in enterprise mobility. Als digital service provider leveren we bovendien een compleet dienstenpakket aan. Met onze end-to-end solutions en flexibele maatwerk formules geniet u totale ontzorging zodat u zich ten volle op uw kerntaken kan focussen.

9 redenen om met Econocom samen te werken

 1. One-stop-shop voor digitale transformatie
  Samen met onze ecosysteem partners assisteren we u bij elk facet van uw digitaal innovatieproject. Voor uw corporate procurement programma, implementatie, support én financiering kan u allemaal bij 1 enkele partner terecht.
 2. Apple AAER partner
  Als exclusieve Apple Authorised Enterprise Reseller voor België en Luxemburg beschikken we over een uitzonderlijke expertise in Apple for Business toepassingen met flexibele Apple procurement oplossingen.
 3. Operational Excellence
  Jarenlange ervaring, formules op maat, een internationale helpdesk, een partner ecosysteem en hopen gespecialiseerde expertise. We hebben echt alles in huis om uw digitaal project vlot en zorgeloos te laten verlopen.
 4. Flexibele & modulaire service
  De Econocom services kan u à la carte uitkiezen volgens een cherry pick model of ze in een op maat samengestelde totaaloplossing combineren. Uw organisatie én de digital users krijgen volwaardige expert ondersteuning.
 5. Enterprise mobility as a service
  Met onze Device as a Service formule betaalt u enkel voor het gebruik van de devices. Een interessante en flexibele oplossing om sneller te groeien mét maximaal behoud van het groei- en werkingskapitaal.
 6. Trusted, Certified & reliable advisor
  Digital procurement en financing solutions zijn al jaren onze core business. Onze specifieke expertise in enterprise mobility en die van onze business partners voor niche solutions is ongeëvenaard.
 7. We make it happen
  Louter theoretische consultancy is niet ons ding. We verkiezen een hands-on approach met een duidelijke focus op de digital user. De praktische functionaliteit primeert altijd op de technologie an sich.
 8. User & business centric approach
  We creëren field service solutions die ready-to-use zijn voor de digital users en tegelijkertijd schaalbare, rendabele, bedrijfszekere, kostenefficiënte performante totaaloplossingen voor de organisatie.
 9. Aandacht voor duurzaamheid
  We werken ecoresponsible en houden onze ecologische voetafdruk bewust zo klein mogelijk. Bij huurformules voorzien we bovendien WEE compliant end-of-life en verantwoorde recycling oplossingen.

Net de digital service provider die u zoekt?

Laten we starten met een gesprek om geheel vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

CONTACTEER ONS

+3227908111