Digitale innovatie tips, weetjes en praktijkvoorbeelden

Koplopers in een nichedomein

Met onze uitzonderlijke expertise in digital workplaces, enterprise mobility en Apple for Business verleggen we keer op keer de grenzen van digitale innovatie. Zeker als we onze knowhow combineren met hoogtechnologische niche oplossingen binnen ons ecosysteem van business partners. Al die kennis delen we met plezier. In deze Econocom innovatieblog bijvoorbeeld.

Wat digitale innovatie in de praktijk oplevert?

In onze business case voorbeelden kan u heel wat ideeën opdoen voor uw project. Of komt u op bezoek in onze digital centers? In het Digital Healthcare Center kan u persoonlijk kennismaken met onze oplossingen voor digitale innovatie in de zorg in een realistische testomgeving. Voor digitale transformaties in andere sectoren vindt u heel wat inspiratie in het Digital Experience Center.

Categorie
Blog
Wanneer telewerken de user experience en veiligheid uitdaagt

Wanneer telewerken de user experience en veiligheid uitdaagt

Het gebruik van Apple-technologie in het bedrijfsleven wint aan succes, net zoals de uitdagingen waar IT-experten voor staan in deze tijden waarin telewerken de regel wordt. Feiten en cijfers onthuld door de laatste studie van Vanson Bourne in opdracht van de Amerikaanse ontwikkelaar Jamf. Het ideale moment om te praten over veiligheid, de keuze van apparatuur en de user experience.
Blog
Big Sur: de checklist voor een perfecte update

Big Sur: de checklist voor een perfecte update

Big Sur is de volgende grote macOS-update voor uw Apple-vloot (en BYOD-devices). Een tijdige voorbereiding is daarom belangrijk, te beginnen met de compatibiliteitstesten. Maar hoe? Met de ultieme checklist voor IT-professionals. We hebben een gesprek met Niels Schoofs, Apple Presales Consultant bij Econocom.
Blog
Waarom flexibel verlonen met Apple hardware?

Waarom flexibel verlonen met Apple hardware?

Flexibel verlonen zit in de lift en bij de extralegale voordelen wordt ICT hardware steeds populairder. Waarom u ook een cafetariaplan met Apple producten wilt invoeren? De cijfers en voordelen spreken voor zich!
Blog
MDM Tools

MDM Tools

Om uw mobile workplace optimaal te laten functioneren heeft u de juiste business applicaties en MDM tools nodig. De Econocom app specialisten stellen enkele aanraders en hun persoonlijke favorieten aan u voor.
+3227908111