Haalt u wel het maximum uit uw digitale werkplek?

Digital workplaces… tal van voordelen, maar ook uitdagingen

Digitale werkplekken worden almaar interactiever en steeds meer data-driven. Efficiënte informatie-uitwisseling is dus doorslaggevend om de productiviteit, werknemerstevredenheid en customer excellence levels te vergroten. Tegelijkertijd bepalen digital users en de B2C consumenten steeds meer de standaard voor B2B organisaties. Digital users willen anywhere, anytime en anyhow “connected” zijn en verwachten daarbij automatisch een permanente en agile ICT support. Een stevige uitdaging voor IT-afdelingen die technische ondersteuning, bedrijfszekerheid én compliance moeten garanderen voor steeds heterogener samengestelde device fleets.

Digital users first bij Econocom!

Wij gaan de uitdaging aan om alle communicatie- en informatiestromen in één mobielvriendelijk netwerk te bundelen en toegankelijk, behapbaar en deelbaar te maken voor alle betrokken partijen. Werkprocessen eenvoudiger, sneller en performanter maken voor digital users is daarbij het uitgangspunt.

“Bij digitale transformaties zetten we gebruiksgemak en de autonomie van end-users altijd voorop. De end-user satisfaction bepaalt immers het succes van uw digitale werkplek. Daarom leveren we devices gebruiksklaar af en bieden we ook volledig asset lifecycle management en ICT helpdesk support om .”

Vanuit een gebruiker gericht én business georiënteerd perspectief laten we functionaliteit en eenvoud primeren op de technologie om meer gebruiksgemak, tijdswinst en productiviteit met minder beheerslast te realiseren. Een win-win situatie voor de gebruikers én de organisatie!

Hoe Econocom het verschil maakt?

Aandacht voor de customer needs

  • In de huidige personeelsbezetting werken kennisrijke babyboomers samen met digital minded millennials van de Y-generatie. Hoe faciliteren we kennisoverdracht tussen deze generaties met verschillende leer- en werkethiek?
  • De hoeveelheid informatie die we moeten verwerken, neemt exponentieel toe. Hoe zorgen we ervoor dat werknemers snel en eenvoudig aan de juiste informatie en data geraken in deze information overload?
  • Hoe vermijden we dat werknemers hun toevlucht zoeken in “shadow IT” om aan de permanente need for speed te beantwoorden? Wat is er nodig om snelle ondersteuning aan te reiken en risicovolle shadow IT te beperken?
  • Gebruik primeert op bezit. Flexibele as a service modellen met voorspelbare maandelijkse kosten en inbegrepen services winnen aan populariteit. Hoe vertalen we de veeleisende verwachtingen van end users in business device context?

De all-in-one oplossing

IT-afdelingen hunkeren naar een ‘worry-free’ approach. Ze zoeken een service partner die end-to-end oplossingen aanbiedt met maximale ontzorging voor het beheer van de digitale werkplek. Digital procurement, device configuratie, levering en on-site of on-desk installatie, lifecycle management, swap services, service desk support zitten bij voorkeur in een all-in prijs per toestel vervat.

Met complementaire sourcing, managed services en financiering in eigen huis bieden we modulaire end-to-end oplossingen die de verwachtingen inlossen op digital user, interne IT afdeling en organisatieniveau.

“Meer en meer zijn onze diensten gericht op autonomie, het faciliteren van ‘change’, het verhogen van operationele efficiëntie en servicekwaliteit in combinatie met kostenreducties. Ook hier focussen we op end-user satisfaction. Vanuit de nood om de gebruikerstevredenheid te optimaliseren, stellen we vast dat organisaties ondersteuning vragen gaande van adviesverlening over dienstverlening tot outsourcing. Telkens met een focus op flexibilisering, gepersonaliseerde services, verhoogde productiviteit en as-a-service.”,

Catherine Sterck, Director Econocom Products & Solutions Belux en User Solutions Manager.

Wat we voor uw digitale werkplek in gedachten hebben?

Laat u inspireren door onze eerder gerealiseerde business cases, de realistische proefopstellingen in onze experience centers in Zaventem of nodig ons uit om vrijblijvend te brainstormen.

CONTACTEER ONS

+3227908111