End-to-end solutions bij managed service provider Econocom

Single Point Of Contact

Met managed service provider Econocom zit u meteen in pole positie om uw digitale en mobiele ambities waar te maken. Klanten en werknemers tevreden stellen met performante enterprise mobility en bedrijfszekere digital workplaces is net onze specialiteit. Onmisbare tools om uw concurrentiepositie te versterken en uw groeiproces te versnellen.

We begeleiden u stap voor stap in elke fase van het transformatietraject met een ongeëvenaarde serviceomkadering. Snelle deployments, vlotte transities, continuïteit en financiële zekerheid? We hebben voor elke uitdaging al een passende oplossing klaar!

Ons service pakket

Wat uw digitale ambities ook zijn, bij managed service provider Econocom kan u rekenen op een volwaardige ondersteuning. We leveren à la carte diensten en een flexibele maatwerk service om smooth transitions en een zorgeloze samenwerking te garanderen. Dit zijn alvast enkele van onze key services:

Sourcing

Sourcing

Eén partner volstaat voor digital procurement met end-to-end service. Van onafhankelijk advies bij de device keuze tot en met op maat samengestelde online bestelplatformen.
As a service

As a service

Onze device as a service formule biedt u een onmiddellijk inzetbare totaaloplossing voor minder dan 1 euro per dag per device. Toestellen én service inbegrepen.
Financing solutions

Financing solutions

Met onze in-house financing solutions kan u mobiele devices huren. Een slimme zet om nog sneller te groeien zonder uw kredietlijnen of balanscijfers onder druk te zetten.
Cafetariaplan

Cafetariaplan

Een cafetariaplan uitwerken en het nadien ook beheren in het kader van flexibele verloning met aantrekkelijke mobile devices? Net een van onze specialiteiten!
Choose Your Own Device

Choose Your Own Device

Geeft u uw medewerkers inspraak over de toestellen die u aankoopt? We adviseren en ondersteunen bij uw CYOD programma.
Apps & MDM

Apps & MDM

Via Mobile Device Management pushen en beheren we business applicaties automatisch en vermijden we manuele installatieprocessen.
Security

Security

Digital en mobile security hoeven niet ten koste te gaan van functionaliteit of gebruikscomfort. Met MDM en remote update beheer realiseren we zelfs tijdwinst!
Asset Lifecycle management

Asset Lifecycle management

We assisteren u bij het volledige lifecycle beheer van uw device fleet. Van advies en sourcing tot break & fix en end-of-life oplossingen.
Service Desk

Service Desk

Uw interne IT-afdeling én alle digital users kunnen voor technische ondersteuning op de expert Econocom service desk rekenen. 24/7 en voor elk type vraag.
+3227908111