De kracht van performante mobile business solutions

Werken uw medewerkers al mobiel?

In een moderne digital workplace kunnen klanten en medewerkers altijd en overal met elkaar communiceren. Om die communicatie te faciliteren, heeft u echter performante en bedrijfszekere devices en professionele mobile business solutions nodig. Alleen zo kan u de productiviteit, de customer satisfaction en de medewerkerstevredenheid vergroten en tegelijkertijd uw marktaandeel consolideren én uitbreiden.

Wat als…?

We geven enkele voorbeelden van mogelijkheden en toepassingen na een succesvolle mobiele transformatie:

  • Klanten hoeven zich niet per se naar uw kantoren te begeven voor overleg met hun financieel adviseur of verzekeringsmakelaar. Uw vertegenwoordigers spelen naadloos in op de behoeften van uw klanten door altijd bereikbaar te zijn en aan huis te komen. Documenten raadplegen en ondertekenen kan in dat geval perfect via mobiele apparaten zoals iPad of iPhone verlopen.
  • In de retail spelen mobiele devices een cruciale rol voor de service, klantretentie en de verkoopcijfers. Mobile payment solutions bijvoorbeeld om klanten een alternatief te bieden voor de lange wachtrijen aan de kassa’s. Of een bepaald artikel nog in een andere maat of uitvoering beschikbaar is? Dat kunnen verkopers onmiddellijk checken via een mobiele voorraadbeheer app.
  • Technische profielen verliezen minder kostbare verplaatsingstijd doordat ze werkbonnen on-site laten ondertekenen. Ze beschikken ook onderweg over real-time informatie, permanent bijgewerkte werkplanningen, accurate voorraadcijfers en allerhande technische documentatie. Talloze ritten van en naar kantoor worden zo uitgespaard en u kan veel vlotter factureren.

De praktische kant

Een digital workplace inrichten met professionele mobile business solutions brengt enkele stevige uitdagingen met zich mee:

  • Hoe een vlotte digitale transitie en operational excellence realiseren zonder downtime?
  • Wie gaat de nodige business processen definiëren om permanente continuïteit en bedrijfszekerheid te verzekeren?
  • Hoe is uw mobile workplace momenteel ingericht en kan dat remote samenwerken niet eenvoudiger, performanter en kostenefficiënter?
  • Hoe gaat u onrechtmatig gebruik van devices voorkomen en uw gevoelige bedrijfsdata beschermen bij diefstal of device verlies? En wat met compliance?
  • Welke devices, besturingssystemen en applicaties kiezen om uw medewerkers gebruiksvriendelijke tools aan te reiken zonder extra support belasting voor uw IT-afdeling?
  • En hoe gaat u heel die digitale innovatie bekostigen zonder uw cash-flow, werkingsbudget en groeikapitaal te hypothekeren?

De oplossing?

Met de onafhankelijke adviezen en managed services van Econocom heeft u alle tools voor een zorgeloze mobiele transformatie. Zowel voor, tijdens als na de overstap kan u op onze ondersteuning rekenen.

“We focussen vooral op de digital users om hen meer flexibiliteit, meer tools en snellere toegang tot data te geven. Dat resulteert in hogere productiviteit, aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing voor werknemers en de organisatie.”

Al eens aan Apple for Business gedacht?

Apple devices en iOS en macOS besturingssturingssystemen staan gekend voor hun ultiem gebruiksgemak en ongeëvenaarde bedrijfszekerheid. Zeker bij zakelijk gebruik is dat een erg aantrekkelijke combinatie.

Wilt u ook de stap zetten naar mobiel en paperless werken, overschakelen naar iPhone of sneller groeien met iOS in Business? Dan is Apple Authorised Enterprise Reseller Econocom de geknipte partner om de mobile business solutions van Apple for Business in uw organisatie te introduceren.

Wat er allemaal mogelijk is?

Laat u inspireren door onze eerder gerealiseerde business cases of contacteer ons om vrijblijvend te brainstormen over uw toekomstige digital workplace.

MAAK EEN AFSPRAAK

+3227908111