Efficiënter werken met apps & mobile device management

Over de impact van gebruiksvriendelijke apps

Mobiele applicaties vormen dé link tussen field services, klanten en uw backend bedrijfsprocessen. De user experience bepaalt de continuïteit, service efficiency en potentiële procesoptimalisatie van de hele onderneming. De juiste apps kiezen en die correct configureren op elk toestel is bepalend om uw digital en mobile workplaces optimaal te laten functioneren!

 
“Improve employees’ efficiency through professional & ready to use apps.”
Catherine Sterck
Managing Director Products & Solutions Econocom Belux

Bij Econocom doen we net dat. We gidsen u door de app store of brengen u in contact met professionele app developers om een app op maat te maken. Ook voor de installatie, configuratie en het beheer van alle apps en devices in uw fleet kan u op ons rekenen.

Met de innovatie Apple DEP technologie, zero touch deployment en remote mobile device management (MDM) zorgen we voor vlot, gecentraliseerd en gecontroleerd device & applicatie beheer en beveiliging. Doordat we uw business apps automatisch pushen met mobile device management tools vermijden we bovendien zelfs de manuele installatieprocessen en alle bijhorende risico’s.

Welke applicaties gaat u gebruiken?

Welke apps u nodig heeft? Welke interessant zijn en waarop u best let als u een eigen app laat ontwikkelen? Onze app specialisten adviseren u bij deze en vele andere vragen. Verschillende app development bedrijven hebben Econocom bovendien uitgekozen als hun geprefeerde en gecertificeerde voorkeurspartner in de Benelux, waardoor we voor deze apps uitzonderlijke expertise en service kunnen aanbieden.

We houden ook de continue evolutie van de App Store nauwlettend in het oog en maken u met plezier wegwijs in het gigantische en almaar groeiende aanbod. Onze app specialisten hebben alvast enkele van hun favoriete apps en aanraders samengevat.

Wie gaat al die apps en devices beheren?

Om het beheer van alle mobiele apparaten en applicaties in uw netwerk vlot en foutloos te laten verlopen, is mobile device management erg interessant. Met die MDM technologie pushen we applicaties automatisch, remote en gecentraliseerd.

Als gecertificeerd Apple DEP-aanbieder sturen we  ook iOS en macOS integratie, updates en configuraties extra vlot aan via zero touch deployment zonder fysiek contact met de devices. We maken zelfs devices gebruiksklaar terwijl ze nog in de verpakking zitten!

  • geen on-site interventies of fysiek contact
  • geen manuele installatieprocessen meer nodig
  • aanzienlijke tijdwinst en kostenefficiëntie
  • correcte en ready-to-use app configuratie
  • optimale app & device security compliance
  • aangepaste restricties en rechten mogelijk
  • per device/app/user of bulk management
  • software updates vanop afstand en op tijd

“Mobile Device Management is dé oplossing voor een tijd- en kostenefficiënt beheer van alle devices en applicaties in uw fleet.”

Better safe than sorry

Al die apps, devices en data moeten uiteraard goed beveiligd worden om uw data te beschermen. Via Mobile Device Management kunnen we ook die netwerk-, data- en device beveiliging remote en gecentraliseerd controleren.

U wilt een eigen app laten ontwikkelen?

Dan zit u zeker goed bij Econocom. Via ons partner ecosysteem brengen we u in contact met betrouwbare business partners en gespecialiseerde app development bedrijven die uw eigen bedrijfsapp volledig op maat creëren. Maar laten we eerst samen definiëren welk type app u best laat ontwikkelen en waaraan die app allemaal moet voldoen.

Meer weten?

Graag wat extra informatie of meteen een prijsofferte op maat van uw project?

CONTACTEER ONS

+3227908111