Hoe Econocom als digital solution provider het verschil maakt

Een blik achter de schermen

Met meer dan 10.000 medewerkers in 19 landen, een geconsolideerde jaaromzet van 3 miljard euro in 2017 en een internationaal partner ecosysteem hebben we meer dan voldoende slagkracht om grote, complexe en uitdagende projecten succesvol af te ronden. Econocom Group is bovendien sinds 1986 een beursgenoteerd bedrijf in de Bel Mid en Familly Business index van Euronext Brussel.

Ieder zijn specialiteit

Econocom is een gespecialiseerde digital solution provider met een bijzondere expertise in digitale transformatie, enterprise mobility en Apple for Business. Met totaaloplossingen én project financiering in eigen huis bieden we onze klanten daarvoor end-to-end solutions aan en een dienstenpakket dat modulair en op maat kan worden samengesteld.

Als onafhankelijke trusted advisor formuleren we strategische adviezen tijdens de concept fase, de device keuze en het volledige digital procurement programma. U kan ook de digitale implementatie, het volledige asset lifecycle management en de support aan Econocom uitbesteden. Een one-stop-shop voor uw volledige digital workplace dus.

Pagina Econocom IMG_4342
Pagina Econocom IMG_4210

Echt alles voor vlotte digitale transformaties

Sourcing, services en financing zijn de 3 historische business lijnen van Econocom. Een unieke combinatie en een servicepakket dat voortdurend uitgebreid wordt om onze single point of contact belofte te blijven waarmaken.

Onze unieke, exclusieve en uiterst flexibele device en enterprise mobility as-a-service formules, waarbij u enkel voor het gebruik betaalt terwijl u de kosten beheersbaar en voorspelbaar houdt, bevestigen onze marktleider positie.

Certified professionals met kennis van zaken

Apple Authorised Enterprise Reseller

Econocom is de enige Apple Authorised Enterprise Reseller in België en Luxemburg. Een titel waar we best trots op zijn, want het is tegelijk een erkenning van onze key partner Apple én een belofte aan onze klanten. Bij een AAER-partner als Econocom bent u namelijk zeker van uitzonderlijke expertise in Apple for Business, direct sourcing en een volwaardige Apple support service.

Overige certificeringen

 1. MDM: AirWatch, Xen Mobile, Intune, Jamf
 2. Security: SOC, CERT, NOC
 3. Collaboration: Office365
 4. Project management: ITIL & Prince2
 5. ITSM: HEAT platinum partner

Wie onze klanten, partners en fans zijn

We richten onze service voornamelijk op de B2B markt en dat zowel voor private als publieke organisaties. Samen met hun interne procurement, HR, sales, business development en ICT-afdelingen en externe partners werken we schaalbare totaaloplossingen uit die op korte én op lange termijn renderen.

Waar we voor staan

 • ondernemerschap
 • end-to-end solutions à la carte
 • high quality digital solutions
 • pragmatische aanpak
 • operational excellence
 • internationaal ecosysteem van business partners

Van digitale transformatie naar digitale versnelling

Bij digital solution provider Econocom start elk project met een goed gesprek.  Zo kunnen we uw ambities, uitdagingen en verwachtingen in kaart brengen en onze aanpak, mogelijkheden en tarieven in detail toelichten.

KENNISMAKEN?

+3227908111