Apple devices zijn standaard voorzien van een veilig in het OS ingebouwd MDM-framework. Zo kunnen IT-teams draadloos op afstand instellingen configureren, devices beheren en veiligheidsfeatures instellen. Het IT-team kan eenvoudig profielen aanmaken om ervoor te zorgen dat werknemers beschikken over alles wat ze nodig hebben voor een optimale veiligheid en productiviteit.

Manage

Elk device beheerd met enkele kliks

Met MDM kun je per device apps, accounts, gegevens en zelfs geïntegreerde features configureren, zoals het afdwingen van een wachtwoord. Het beheer vindt plaats zonder dat de werknemers er iets van merken, terwijl hun persoonlijke gegevens volkomen privé blijven. Zo houden IT-medewerkers de nodige controle, zonder dat ze werknemers storen tijdens een productieve werkdag. 

Met de juiste MDM-oplossing wordt Apple-beheer een eitje 

Met elk Apple apparaat moeten organisaties in staat zijn om naadloos technologie te integreren die zakelijke initiatieven stimuleert door gebruikers veilige toegang te bieden tot de bronnen die ze nodig hebben, IT in staat te stellen om de functionaliteit te leveren die in de moderne werkomgeving van vandaag de dag vereist is, en informatiebeveiliging te bieden met de gemoedsrust dat apparaten en gegevens te allen tijde beschermd zijn – en dat alles met een uitzonderlijke ervaring voor elke werknemer. 

Jamf is de enige Apple Enterprise Management-oplossing van deze omvang die de volledige levenscyclus van Apple in de onderneming automatiseert, inclusief de implementatie, het beheer en de beveiliging van apparaten, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de ervaring van de eindgebruiker en zonder dat de IT-afdeling het apparaat hoeft aan te raken. Vanaf het moment dat een Apple-apparaat wordt geopend tot de dag dat het wordt vervangen door een nieuw apparaat, optimaliseert Jamf de end-to-end Apple-bedrijfservaring voor IT en eindgebruikers.

Bedrijven die Jamf gebruiken, besteden 80% minder tijd aan het klaarmaken van devices en 90% minder aan het beheer van apps en devices.
Hobson & Company
Maak een afspraak