Apple at Work

Apple zet de gebruikerservaring centraal. Dat doen we ook bij Econocom.

Apple maakt de effectiefste tools voor bedrijven en verandert zo de manier waarop mensen werken. Samen met Apple helpen we organisaties om een moderne bedrijfsomgeving te faciliteren. Vooruitstrevende bedrijven beseffen dat het belangrijk is alle werknemers de mogelijkheid te bieden om met Appleproducten te werken. En Econocom help graag om hiervan een realiteit te maken. 

Vijf redenen waarom Apple-producten de beste keuze voor bedrijven zijn:

Apple at Work

Fundamenteel veilig

Apple-producten zijn van nature veilig. Dankzij de beste gegevensbescherming in de branche, krachtige ingebouwde technologie en regelmatige software-updates blijft alle informatie in de juiste handen en zijn bedrijfsgegevens altijd veilig. Waar ze zich ook bevinden. Mac, iPad en iPhone beschikken over gegevensversleuteling en over geavanceerde beveiligingsfeatures waarmee je een device in geval van nood kunt zoeken, vergrendelen of wissen.

Apple at Work

Optimaal compatibel

Apple devices werken optimaal met de bestaande infrastructuur van een bedrijf, en ook met de zakelijke apps waar werknemers het liefst mee werken. Of het nu gaat om Slack, Microsoft Office en vpn-services of om SAP- en Salesforce-oplossingen, Apple devices werken naadloos in bijna elke bedrijfsomgeving.

Apple at Work

Eenvoudig te beheren

Dankzij implementatie zonder tussenkomst en beheer op afstand kost het weinig moeite om Apple-producten in grote aantallen te configureren, te distribueren en te beheren. Apple devices kunnen naadloos worden geïntegreerd met MDM-oplossingen (Mobile Device Management), zodat bedrijven alles onder controle hebben en zich geen zorgen hoeven te maken.

Apple at Work

Hogere productiviteit

Wanneer bedrijven hun werknemers de devices geven waar ze graag mee werken en toegang bieden tot de beste software voor productiviteit, halen ze nog gemotiveerder het beste uit zichzelf. Ze hebben alles wat ze nodig hebben om meteen aan de slag te gaan. Altijd en overal. Bovendien kunnen werknemers makkelijker werken, problemen creatief oplossen en probleemloos samenwerken.

Apple at Work

Lagere kosten

Dankzij lage ondersteuningskosten, een hoge restwaarde en flexibele financiële programma’s zijn de totale eigendomskosten lager. Bedrijven die kiezen voor Apple-producten beschikken dus niet alleen over de krachtigste zakelijke tools, ze doen ook een slimme investering. Kortom: Apple-producten zijn de ideale investering voor bedrijven.

Maak een afspraak