Sourcing

Een Apple-leverancier als geen andere. Welkom bij Econocom. 

Als het op Apple aankomt, staat Econocom alleen. Niemand weet zo goed hoe Apple in bedrijven moet worden geïntegreerd als wij – niet verwonderlijk, gezien onze ongeëvenaarde ervaring op dit gebied. Wij zijn het enige bedrijf in België en het Groothertogdom Luxemburg dat Apple’s topaccreditaties heeft voor bedrijfs-, onderwijs- en professionele en ondersteunende diensten, en we bieden ook een breed scala aan op maat gemaakte, schaalbare Appleservices. We zijn er trots op dat we bedrijven toegang bieden tot flexibele, schaalbare Mac-, iPad- en iPhone-oplossingen, zowel voor bedrijven die nog maar net met Apple werken als voor bedrijven met al vergevorderde integraties. 

Sourcing

Alle wegen leiden naar Rome. En Econocom. 

In elk bedrijf is elke rol anders en elk persoon uniek. Het is voor iedereen enorm voordelig om de gebruikers de voor hen meest geschikte technologie te bieden, omdat ze zo productief kunnen blijven en je een maximale ROI uit apparaten kunt halen. Op moderne werkplekken staan producten van allerlei fabrikanten en omdat hybride systemen steeds belangrijker worden, is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat elk apparaat volledig veilig is en op de juiste manier wordt beheerd. Op deze manier heeft jouw bedrijf een samenhangende aanpak heeft voor implementatie, integratie en toezicht. Wij zijn ervan overtuigd dat Apple hier een integraal deel van uitmaakt. 

Sourcing

Aankoop, lease, As a Service 

Bij Econocom kies je op welke manier je Apple bereikbaar wilt maken voor jouw werknemers. Je kan jouw toestellen aankopen, maar denk ook aan onze interessante financieringsopties en onze As a Service-aanpak. Een gepersonaliseerde webshop? Geen probleem! We bekijken samen met jouw IT- en Procurement-afdeling hoe we deze kunnen integreren in jouw organisatie. Bovendien hebben we rechtstreekse toegang tot de voorraden bij de grootste Apple-distributeurs en kunnen we een specifieke stock voor jou aanleggen zodat je zeker bent dat je altijd onmiddellijk aan de slag kan! 

LET’S TALK