Waarom Econocom

Waarom Econocom 

De wereld verandert, organisaties veranderen. In een veranderende wereld en organisatie zijn medewerkers de ultieme factor tot succes. De medewerkers verdienen vrijheid. Vrijheid in de keuze van hun device, wanneer ze werken, wanneer ze niet werken, wat ze doen en wat ze niet doen. De wereld verandert en wij geloven dat de gebruiker overal en altijd centraal moet staan. 

Waarom Econocom

Hoe pakken wij de dingen aan? 

Econocoms unieke aanpak en expertise in het uitrusten, financieren en verlenen van diensten zorgt dat we alle tools in huis hebben om de medewerker centraal te zetten in de aanpak van organisaties.  

Elke klant en elk Apple-project zijn specifiek. Daarom zijn we er bij Econocom van overtuigd dat je het verdient om begeleid te worden door het beste team om je leven makkelijker te maken. Onze inzet? Meer dan 25 jaar ervaring met Apple-technologie. 

Econocom en Apple 

Econocom is fier op de erkenning door Apple als Apple Authorised Enterprise Reseller in België en Luxemburg. Deze erkenning is ook de belofte aan onze klanten: je bent er zeker van dat je bij Econocom de expertise en gemoedsrust kan vinden voor alles wat met Apple te maken heeft. Wij zetten Apple aan het werk om jouw medewerkers de kracht en flexibiliteit te geven voor wat er moet gebeuren, wat dat ook mag zijn. 

Op zoek naar wat Econocom verder kan betekenen voor jouw organisatie? Neem zeker een kijkje op de corporate website.

Op zoek naar onze Apple-oplossingen voor het onderwijs? Surf snel naar onze dedicated Educatie website.