Econocom, One Digital Company 

Econocom is de eerste Algemene Digitale Aannemer in Europa 

Over Econocom

Wat 

De Econocom-groep is een van de weinige bedrijven die de volledige bedrijfsketen van een digitaal project kan coördineren en er de volledige verantwoordelijkheid voor kan nemen: van apparatuur en diensten tot financiering op maat of pay-per-use… in een of meer landen. In België en het Groothertogdom Luxemburg vertegenwoordigt Econocom 3 kernportfolio’s: hardware, services en financiering.

Over Econocom

Hoe 

Econocom ontwerpt en implementeert voor zijn klanten digitale technologie die hen echt van dienst is en blijvende waarde creëert. Om dit te bereiken, ontwerpen onze teams al onze oplossingen op basis van de concrete toepassingen van onze klanten, waarbij we steeds de volgende fase voorbereiden en verantwoord digitaal werken centraal stellen in onze activiteiten.

Over Econocom

Wat ons uniek maakt

Wij brengen digitale projecten tot een goed einde en beheren de complexiteit en duurzaamheid ervan. Om dat te doen, steunen wij op specifieke kenmerken die uniek zijn op de markt:  

  • de mix van onze 3 business lines,  
  • onze organisatie, die ons in staat stelt alle digitale activiteiten te coördineren, met inbegrip van uitbesteding, 
  • onze aanwezigheid in 18 landen. 

Erkent door Apple 

Econocom is fier op de erkenning door Apple als Apple Authorised Enterprise Reseller in België en Luxemburg. Deze erkenning is ook de belofte aan onze klanten: je bent er zeker van dat je bij Econocom de expertise en gemoedsrust kan vinden voor alles wat met Apple te maken heeft. Wij zetten Apple aan het werk om jouw medewerkers de kracht en flexibiliteit te geven voor wat er moet gebeuren, wat dat ook mag zijn. 

Op zoek naar wat Econocom verder kan betekenen voor jouw organisatie? Neem zeker een kijkje op de corporate website.

Op zoek naar onze Apple-oplossingen voor het onderwijs? Surf snel naar onze dedicated Educatie website.

Kennismaken?