Deploy

Implementatie op stand

Dankzij implementatie op afstand kan je IT-team devices configureren en beheren zonder ze in handen te hoeven hebben. Ook kunnen je IT’ers het configuratie­proces precies afstemmen op je team. Op die manier is elke Mac, iPad, iPhone en Apple TV direct klaar voor gebruik.

Deploy

Full control. Met Apple Business Manager.

Apple Business Manager is een webportaal die je helpt bij de implementatie van iPhone, iPad, Mac en Apple TV. En het is een handige plek om werknemers toegang te geven tot Applediensten, de inschrijving van devices te configureren en apps, boeken en software te distribueren.

Deploy

Integreert in elke omgeving. Echt waar. 

Wifi en netwerken: Apple devices bieden standaard een veilige verbinding met draad­loze netwerken. In iOS, iPadOS en macOS is beveiliging ingebouwd om verbinding te maken met draad­loze netwerken. Daarbij worden industrie­standaarden als WPA3-bedrijfsniveau en 802.1X gebruikt. 

VPN: Dankzij ingebouwde VPN-ondersteuning kun je Apple devices eenvoudig configureren om veilig toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk. iOS, iPadOS en macOS bieden standaard ondersteuning voor standaardnetwerken als IKEv2, Cisco IPsec en L2TP over IPsec. 

E-mail: iPhone, iPad en Mac ondersteunen Microsoft Exchange, Office 365 en populaire e-maildiensten zoals G Suite. E-mails, agenda’s, contact­gegevens en taken worden direct gepusht via een gecodeerde SSL-verbinding. 

Deploy

Toegang tot bestanden

Via de Bestanden-app in iOS en iPadOS en de Finder in macOS krijgen werknemers direct toegang tot externe clouddiensten, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud en Google Drive. Al hun bestanden zijn dus op al hun devices beschikbaar. Klassieke bestandsserver? Ook dat is geen probleem! 

Active Directory: Organisaties met een lokale Active Directory-server kunnen gebruikmaken van een first-party Kerberos-extensie voor het beheer van wacht­woorden en Kerberos-tickets om in te loggen bij interne apps en websites. 

Identiteitsoplossingen: De nieuwste versies van iOS, iPadOS en macOS ondersteunen een nieuw extensie­framework voor Single Sign-On (SSO). Hiermee hoeven gebruikers slechts één keer bij een bedrijfsapp in te loggen en worden ze daarna automatisch ingelogd bij andere apps of websites. 

Nog niet helemaal zeker of jouw omgeving klaar is voor het Apple-verhaal? Met onze Readiness Assessment brengen we samen met jouw IT-afdeling alles in kaart en schrijven we een advies om alles naadloos te kunnen integreren. 

Hoe we dat doen?