Vereenvoudig het uitrollen, updaten en rapporteren van jouw Apple-omgeving. 

Naarmate het gebruik van Appleapparaten in het bedrijfsleven toeneemt, is het noodzakelijk dat de investeringen in technologie worden gemaximaliseerd, zodat organisaties optimaal gebruik kunnen maken van Mac, iPad, iPhone en Apple TV. Dit kan een zware last betekenen voor IT-personeel dat nu verantwoordelijk voor het beheer van deze instroom van nieuwe toestellen – vooral voor IT-teams gespecialiseerd in Windows-omgevingen. Nu hybride werken in veel bedrijven de nieuwe norm wordt, is het van cruciaal belang dat apparaten worden beheerd vanaf het moment dat ze worden opgestart. Econocom begeleidt je van Aankoop tot Zorgeloos beheer. 

Easy

Easy tostart

Stel een visie op voor het gebruik van Apple in jouw organisatie en leg uit waarom je dit wil doen. Samen met ons bepaal je jouw aankoopstrategie, jouw uitrolstrategie en jouw supportstrategie. Het doel is simpel: jouw werknemers laten genieten van het beste van Apple, samen met Econocom.
Easy

Easy todeploy

Of jouw organisatie nu tien of tienduizend devices heeft, Apple past makkelijk in je bestaande infrastructuur. Met Apple Business Manager en MDM zijn jouw Apple devices klaar voor gebruik in no time en zonder ze uit de verpakking te moeten halen!
Easy

Easy tomanage

Nadat je je Apple devices klaargemaakt hebt met Apple Business Manager en MDM kan je jouw vloot vanop afstand beheren. Beheer software, gebruik interne app stores en herprovisioneer toestellen. Allemaal met slechts enkele klikken.