Mac  iPhone

Mac werkt net zoals de andere Apple devices die je medewerkers graag gebruiken. En alles werkt naadloos samen. Kopieer en plak van device naar device. Begin aan een e-mail op het ene device en maak ’m af op een ander device met behulp van Handoff. En neem de telefoon op vanaf elk device.

Mac ❤ iPhone

Ongeziene snelheid in adoptie

Wanneer gebruikers reeds ervaring hebben met iOS is het slechts een kleine zijwaartse stap richting macOS. Apple stelt alles in het werk om deze ervaring zo seamless als mogelijk te maken. Dit zorgt voor een ongeziene snelheid in adoptie omdat de user interface en bijhorende apps als heel herkenbaar worden ervaren. En dat vanaf de dag van ingebruikstelling.

Zelfs wanneer iOS niet de mobiele standaard is binnen je organisatie bestaat de kans dat werknemers in privétijd dagelijks met een iPad werken in de thuisomgeving. Je kan simpelweg niet meer om Apple’s bewezen ecosysteem heen. Dat is net de sterkte van dit platform.

Mac ❤ iPhone

Continuïteit

Continuïteit (Continuity) is een overkoepelende naam voor allerlei handige functies, waardoor je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac nauw met elkaar samenwerken. Continuïteit brengt functies als Handoff en bellen via je iPad en Mac samen. In deze tijden heb je dus een belangrijkvoordeel tijdens videocalls. Je switcht naadloos tussen al je Apple devices en mist ondertussen niets van je call.

Is er een iPhone, iPad, iPod touch of Mac in de buurt die met hetzelfde Apple ID (iCloud-account) is ingelogd, dan wordt automatisch gebruikgemaakt van Continuity. De enige vereiste is dat de toestellen minimaal iOS 8.1 en OS X Yosemite moeten hebben en dat Bluetooth ingeschakeld moet zijn. Continuity hoef je niet vooraf te configureren.

Meer weten? Contacteer vandaag je Apple specialist bij Econocom Belux.