Try & buy

Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

Nu is de tijd om over te stappen naar een Mac! Met Try & Buy krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple-devices te testen. Als wij je niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kun je dit retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug. Onderaan deze pagina lees je meer over deze procedure.

Dien hier eenvoudig je aanvraag in:

Try & Buy | Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

MacBook Pro

Pro tot de Max.

De nieuwe MacBook Pro levert grensverleggende prestaties voor professionele gebruikers. Kies uit de krachtige M1 Pro of de nóg krachtigere M1 Max en je vliegt door al je intensieve workflows met een batterij die toch lang meegaat. En dankzij het indrukwekkende Liquid Retina XDR- display en de professionele poorten doe je met MacBook Pro meer dan ooit.

Try & Buy | Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

iMac

Een kleurrijk vooruitzicht.

Zo’n iMac heb je nog nooit gezien. Met een ongelooflijk dun design dankzij de Apple M1‐chip. Een prachtig 24‐inch 4,5K Retina-display met meer dan een miljard kleuren voor verbluffend gedetailleerd beeld.1 De beste camera en microfoons ooit in een Mac, zodat je er op je best uitziet en luid en duidelijk te horen bent. En zes speakers voor kamer vullend geluid, zodat je nog meer geniet van films en muziek. Hij werkt naadloos samen met iPhone, dus je berichten en telefoontjes gaan direct naar je iMac.

Try & Buy | Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

Mac mini

Nieuwe kern. Meer pit.

De Apple M1‐chip tilt Mac mini, de meest veelzijdige Mac-desktop, naar een nog hoger plan. Deze chip bevat een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU, een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat én supersnel centraal geheugen, allemaal in hetzelfde ultracompacte design. Dus wat je ook op Mac mini wilt gaan doen, alles gaat sneller en met meer vermogen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Try & Buy | Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

iPad Pro

iPad Pro en de M1-chip. Echte pro’s.

iPad Pro is voorzien van de krachtige Apple M1-chip voor baanbrekende prestaties, en heeft een batterij die de hele dag meegaat. Het indrukwekkende 12,9-inch Liquid Retina XDR-display is ideaal voor het bekijken en bewerken van HDR-foto’s en -video’s. En met Midden op de camera aan de voorzijde blijf je altijd in beeld tijdens je videogesprekken. iPad Pro bevat pro-camera’s en een LiDAR-scanner voor schitterende foto’s, video’s en indrukwekkende AR.

Try & Buy | Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

MacBook Air

Blaast je omver.

Onze dunste en lichtste notebook bevat nu de Apple M1‑chip, waardoor hij een complete transformatie heeft ondergaan. De CPU is tot 3,5 keer zo snel, en de GPU is tot 5 keer zo snel. Dankzij de uiterst geavanceerde Neural Engine gaat machine learning tot 9 keer sneller. De batterij gaat langer mee dan ooit in een MacBook Air. En zonder ventilator werkt hij ook nog eens volkomen geruisloos. Dit is heel veel power die je zó met je meeneemt.

Hoe regelen we dit?

Stap 1

Neem contact op met Econocom en ontdek alle mogelijkheden.

Stap 2

Ervaar de kracht van Apple M1 en het meest recente macOS.

Stap 3

Niet overtuigd? Stuur je product binnen 30 dagen terug en ontvang de volledige aanschafprijs terug. Pssst doe hier snel je aanvraag!

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Econocom is niet verantwoordelijk voor veranderlijke prijzen en typfouten op deze website.