Zuinige chips voor het serieuzere werk

Met Apple Silicon verandert alles. Je kan kiezen uit krachtige chips: M1, M1 Pro, M1 Max en de tweede generatie M2 . Elke chip biedt een immense rekenkracht en heeft een ongelooflijk laag energieverbruik. Kortom, Apple Silicon is een enorme doorbraak. Voor je hele team.

Zuinige chips voor het serieuzere werk

Hoe hardware en software hand in hand gaan

De combinatie van macOS Monterey en de krachtige nieuwe processoren leveren baanbrekende prestaties en productiviteit. Mac-computers met Apple Silicon hebben de beschikking over de grootste verzameling apps voor Mac ooit, waaronder iPhone- en iPad-apps die ook geschikt zijn voor Mac, en universele apps die optimaal profiteren van de kracht van de verschillende M-chips.

macOS Ventura, dat vanaf dit najaar beschikbaar is, profiteert ook optimaal van M1 en M2. Dit besturingssysteem biedt nieuwe features zoals Stage Manager, en krachtige nieuwe voorzieningen waaronder de Continuïteitscamera en Handoff in FaceTime. Daarnaast bevat macOS Ventura belangrijke updates voor Safari, Mail, Berichten, Spotlight en meer.

Zuinige chips voor het serieuzere werk

Apple Silicon en het milieu

Dankzij de energiezuinige prestaties van M1 en M2 voldoen de nieuwe MacBook Air en 13-inch MacBook Pro aan de hoge eisen van Apple op het gebied van energiezuinigheid. De bedrijfsvoering van Apple zelf is al CO₂‑neutraal. Het plan is nu om de uitstoot in 2030 over de gehele linie op nul te laten uitkomen, dus vanaf de productie door onze toeleveranciers tot aan het moment dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus komen. Dat betekent dat tegen die tijd elke chip die Apple maakt van ontwerp tot productie 100 procent CO₂-neutraal is. Hierdoor wordt ook jouw bedrijfsvoering beter voor het milieu mede dankzij Apple-hardware.

Leuk die nieuwe architectuur maar hoeveel performance heb je vandaag echt nodig?

Laat je bijstaan door de Apple-consultants van Econocom. Deze nieuwe generatie chips zijn een ware revolutie en de consultants van Econocom laten je maar al te graag de nieuwe mogelijkheden van deze krachtpatsers ontdekken. Apple denkt deze keer echt aan iedereen. Ben je een content creator of ligt je focus eerder op administratieve taken? Dan kom je idealiter bij een verschillende chip uit. En onder andere daarvoor maak je dus best gebruik van onze in-house expertise.