Business apps en MDM tools die u zeker wilt leren kennen

Om uw mobile workplace optimaal te laten functioneren heeft u de juiste business applicaties en MDM tools nodig. De Econocom app specialisten stellen enkele aanraders en hun persoonlijke favorieten aan u voor.

Vindt u de weg nog in het waanzinnige aanbod van de App Store?

Applicaties vormen dé link tussen digital users en de achterliggende beheersprocessen. Ze hebben daardoor ook een rechtstreeks effect op het functioneren van uw digital workplace. Maar welke apps kiest u dan best, want het applicatie aanbod in de App Store is gigantisch en er komen dagelijks nieuwe business apps bij. Bent u nog helemaal mee?

De Econocom app specialisten volgen de ontwikkelingen in de App Store en de digitale evoluties op de voet. Geen betere partner om u bij uw digitale transformatie te adviseren!

Benieuwd welke applicaties een meerwaarde bieden voor uw werking, uitdagingen en optimalisatiedoelstellingen? We hebben alvast enkele van onze favoriete business apps en MDM tools opgelijst. Zullen we ze even aan u voorstellen?

Handige MDM tools voor automatische app deployment

Airwatch app van VMware

Met Airwatch sturen we verschillende macOS en iOS devices remote aan. Het centraal mobiliteitsbeheer omvat aangepaste functies voor zakelijk mobiliteitsbeheer (EMM), Mobile Device Management (MDM) en Mobiel applicatiebeheer (MAM) en verenigd eindpuntbeheer (UEM). Allemaal oplossingen om de mobiele productiviteit te verhogen. Hightech zakelijke netwerkbeveiliging op elk niveau is ook verzekerd via het geïntegreerde identiteitsbeheer, mobiele beveiliging en VMware Mobile Security Alliance.

Net wat u zoekt?
Econocom is gecertificeerd Airwatch partner!

Intune Company Portal

Met de Microsoft Intune app geven we werknemers een veilige toegang tot corporate data en bedrijfsapplicaties. Deze app kan u beschouwen als een overkoepelend portaal voor corporate access control.

Deze app gebruiken?
Econocom is gecertificeerd Intune partner!

Jamf pro

De Jamf pro Enterprise Mobility Management (EMM) tool werd exclusief voor Apple hardware ontwikkeld om het beheer van Apple devices te vereenvoudigen. In kleine en grote organisaties. De app bevat ook de Apple DEP-toepassing om nieuwe apparaten snel in een bestaand netwerk te integreren.

Klinkt interessant?
Econocom is gecertificeerd Jamf pro partner!

Ook deze apps vindt u vast interessant

Docusign

Altijd mobiel onderweg? Ook dan kan u digitaal documenten ondertekenen op uw iPhone of iPad. Met de DocuSign app kan u altijd en overal formulieren invullen en ondertekenen. Of gemakkelijk geëncrypteerde bestanden voor ondertekening delen met anderen. Met de audit tools kan u zelfs opvolgen wie, waar en wanneer getekend heeft. DocuSign telt intussen meer dan 50 miljoen gebruikers en is daarmee het meest gebruikte eSignature en digitale transactiemanagementplatform ter wereld.

Lookout

Lookout kan u best vergelijken met een mobiele antivirus oplossing voor zakelijk gebruik. De app geeft realtime meldingen bij eventuele veiligheidsrisico’s en houdt daarbij rekening met uw eigen interne security policy voor mobiele data beveiliging. Aangeraden maatregelen worden meteen voorgesteld. Die kan u vervolgens via de Mobile Device Management koppeling onmiddellijk en remote op al uw devices en apps toepassen.

ProntoForms

Met de ProntoForms app kunnen field medewerkers gemakkelijk data verzamelen, bundelen, raadplegen en delen via hun mobiel apparaat. Om de mobiele workflows te optimaliseren kan u hiervoor zelf aanpasbare formulieren opstellen.

De app laat hierbij permanente communicatie met collega’s en het bedrijfsnetwerk toe. Ook bij Cloud data opslag. Door automatische meldingen en takenlijstjes blijft het geheel aan data overzichtelijk en behapbaar voor de gebruiker.

Aproplan

Alle betrokken partijen op de bouwwerf beschikken dankzij Aproplan over dezelfde accurate informatie en dezelfde waarheid. Afspraken rond timing, budgetten en conformiteit bijvoorbeeld. Gebruikers kunnen altijd en overal werfrapporten, keuringsverslagen en andere nuttige informatie opladen en raadplegen. Op de werf, onderweg én op kantoor. Die gecentraliseerde aanpak levert een pak minder administratie, tijdverlies en geschillen op en een verhoogde productiviteit op de werf!

Office365

1 online abonnement voor tal van Office toepassingen en applicaties om mobiel (samen) te werken. De abonnementsformule omvat naast de klassieke Office programma’s zoals Outlook en Excel ook handige coworking apps zoals Microsoft Teams en OneDrive data sharing. Updates? Bij deze cloud oplossing beschikt u automatisch over de recentste versie!

Ook implementatie en support!

Voor de implementatie van al deze apps en MDM tools kan u op Econocom vertrouwen. Zero touch configuratie met Mobile Device Management en ABM – Apple Business Manager technologie is net onze specialiteit.

Dat we applicaties automatisch pushen en gecentraliseerd beheren, bespaart uw organisatie en de digital users heel wat tijd en kopzorgen door manuele installatieprocessen en updates.

ONZE APP & MDM SERVICE

Liever een eigen app laten ontwikkelen?

Ook dan vindt u bij Econocom het juiste advies. We maken een grondige analyse van uw noden, behoeften en aandachtspunten. Daarna brengen we u in contact met gespecialiseerde app developers uit ons partner ecosysteem om performante en betrouwbare applicaties of e-learning apps op maat te ontwikkelen.

Stel uw vragen